Onderwijsspecialisten

Kom samen met onze scholen werken aan inclusiever onderwijs!
Het samenwerkingsverband PO Duin- en Bollenstreek zoekt een:
Onderwijsspecialisten (vacatures voor 0.6-1.0 fte)

Wat ga je doen?
Vanuit je expertise en een onafhankelijke positie ondersteun je professionals op scholen en ouders in de zoektocht naar vormgeving van passend en inclusiever onderwijs. Je bent levert deskundigenadvies voor de inzet van handelingsgericht werken, de aanvullende onderwijsondersteuning, jeugdhulp en arrangementen van het swv. Net zo belangrijk is je rol om scholen te coachen om hun handelingsrepertoire uit te breiden en inclusiever onderwijs vorm te geven. Je bent in staat om professionaliseringsbijeenkomsten en trainingen te ontwikkelen en te verzorgen. Je vervult een rol als expert in de projecten waarmee scholen en samenwerkingsverband zich verder ontwikkelen en innoveren. Je bent voortrekker in het expertise-netwerk dat het swv vormt samen met onderwijsondersteuners en scholen. Je stimuleert samenwerking en het leren van elkaar.

Wie zoeken wij?
Je bent een breed inzetbare orthopedagoog of psycholoog met diagnostische aantekening en ervaring met handelingsgericht werken en handelingsgerichte diagnostiek. Je hebt tenminste 5 jaar werkervaring, in (speciaal) onderwijs. Je werkt graag als specialist, maar ook als generalist. Je hebt hart voor kinderen met bijzondere onderwijsbehoeften en een drijfveer om onderwijs inclusiever te maken.

Wat bieden wij?
Een klein, kundig en heel betrokken team, flexibiliteit, veel afwisseling in je werk, inschaling in de CAO-PO, schaal 11 (OOP) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Nadere informatie, functieprofiel en gegevens die relevant zijn voor je sollicitatie vind je via deze link. 
Contact

Wil je nog iets weten? Neem gerust contact op!

Stuur een mail en wij zorgen dat het bij de juiste persoon terecht komt!

info@swv-db.nl
contact