Beleidsmedewerker

Kom samen met onze scholen werken aan inclusiever onderwijs!
Het samenwerkingsverband PO Duin- en Bollenstreek zoekt een:
Beleidsmedewerker (0.6-0.8 fte)

Wat ga je doen?
Met jouw vaardigheid om beleidsnotities te schrijven, projectplannen te maken en evaluaties op te stellen ondersteun je het swv bij het verzamelen en analyseren van data, het voorbereiden en evalueren van beleid en het organiseren van samenwerkingsprojecten; steeds met het doel om onderwijs inclusiever te maken. Je leest gemakkelijk beleid en regelgeving van de overheid en weet deze te vertalen naar handvatten voor de partners in het samenwerkingsverband. Je werkt samen met vertegenwoordigers uit het onderwijs, de jeugdhulp en gemeenten om voor kinderen gelijke kansen te organiseren.

Wie zoeken wij?
Je hebt een master in bestuurskunde of pedagogiek/onderwijswetenschappen met een beleidsmatige specialisatie. Bij voorkeur heb je enige werkervaring in het onderwijs. Je wilt onderwijs beter maken en iets betekenen voor kinderen die meer nodig hebben dan gemiddeld. Je vindt het leuk om steeds nieuwe vragen te krijgen, je in een onbekend terrein te verdiepen en je deinst er niet voor terug om wet- en regelgeving te lezen en te interpreteren. Je bent creatief en hebt aantoonbaar organisatietalent.  Je hebt een vlotte pen en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?
Een klein, kundig en heel betrokken team, flexibiliteit, veel afwisseling in je werk, inschaling in de CAO-PO, schaal 10-11, afhankelijk van je ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Nadere informatie, functieprofiel en gegevens die relevant zijn voor je sollicitatie vind je via deze link. 
Contact

Wil je nog iets weten? Neem gerust contact op!

Stuur een mail en wij zorgen dat het bij de juiste persoon terecht komt!

info@swv-db.nl
contact