Print

Vervolg Masterclass Zorgplicht 27 november

"Verdiepings-Masterclass Zorgplicht" - inschrijving opengesteld, ook voor belangstellenden die de eerste masterclass niet gevolgd hebben.

Datum: 27 november 2019 
Tijd: 13.30-16.30 uur
Locatie: Zalencentrum Het Anker, Voorstraat 74, Katwijk
Doelgroep: Bestuurders, Directies, IB-ers en JGT-ers 


In de praktijk blijken er nog steeds veel misverstanden te bestaan over de zorgplicht en passend onderwijs. Hiervoor organiseert het SWV PO DB deze "verdiepings- masterclass", uitgevoerd door Hendrikx Advocaten, voor bestuurders, directeuren, IB-ers, onderwijsondersteuners en -specialisten, JGT-ers, leerplichtambtenaren en personeel SWV PO DB.
 

In deze vervolg Masterclass zal eerst een kwartier een korte samenvatting gegeven worden van de eerste Masterclass. Daarna wordt de verdieping gezocht aan de hand van casussen en verdiepingsvragen.
 

Regionaal Bureau Leerplicht zal een onderdeel verzorgen rondom de rol van leerplicht binnen zorgplicht en passend onderwijs.
 

Let op! Ook als u de eerste masterclass niet hebt gevolgd, kunt u deelnemen aan deze masterclass. Uit de eerste masterclass zijn zoveel positieve reacties gekomen, dat we iedereen de mogelijkheid willen bieden om aan het vervolg deel te nemen. Bestudeer voorafgaand wél de presentatie van de eerste masterclass.
 

* Verplichte velden